Techninės gaminių specifikacijos:

Termoinžinerija siūlo platų vokiškų sandariklių asortimentą, skirtą patikimai užtikrinti vamzdžių, kabelių ir sienų sandarumą statybos ir techninės įrangos montavimo srityse. Mūsų produktai pasižymi aukščiausia kokybe, ilgaamžiškumu ir paprastu naudojimu, todėl idealiai tinka įvairiems projektams.

Įbetonuojamos sieninės movos

Užtikrina sandarų inžinerinių sistemų pravedimą per pamatus. Siūlome gaminius, skirtus įmontuoti betonuojamuose pamatuose, su fiksuotomis arba flanšinėmis konstrukcijomis.

FZR pluostinio cemento sienine mova
UFR sienine mova su flansu
ZVR cementu dengta sieninė mova

Guminiai sandarikliai

Naudojami vieno ar kelių vamzdžių sandarinimui išgręžtose skylėse arba įbetonuotose sieninėse movose. Galima rinktis iš uždarų užspaudžiamų sandariklių, skirtų montuoti statant naujus pastatus, arba dalijamų užspaudžiamų sandariklių, skirtų jau paklotiems vamzdžiams sandarinti renovuojant pastatus.

Segmentinių sandariklių guminiai sandarinimo segmentai plečiasi veržiant varžtus ir užtikrina puikų sandarumą iki 5 barų slėgio.

GKD segmentinis sandariklis vamzdynams
WRD guminis sandariklis gofrotiems vamzdynams
HSD SSG guminis sandariklis kabeliams ar vamzdynams
HRD guminis sandariklis kabeliams ar vamzdynams

Kabelių įvadų sistema HSI150/90

Nustato standartą kabelių įvadams, įrengiamiems betono sienose lygiai su klojiniais. Sistema siūlo maksimalų lankstumą ir suderinama su įvairiais kabelių įvadų antgaliais – priklausomai ką sandarinsite – pasirinkto diametro kabelius, gofruotą ar lygų vamzdyną. 

HSI 150 K2 Varia 200-260
HSI 150 D3
HSI 150 DG-3
Segmento